maandag 6 december 2010

'Pinking of You' ring - Crazy Daizy ♥


Op Twitter had ik al stiekem een fotootje laten zien van mijn nieuwe aankoop, namelijk een mooie ring genaamd 'Pinking of You'. Deze ring kocht ik bij een super schattige, wederom Nederlandse, webshop 'Crazy Daizy'.

In dit artikeltje vertel ik jullie meer over de webshop van Crazy Daizy en laat ik mooie foto's zien van mijn nieuwe ring ^_^

Kijk snel verder voor foto's van mijn mooie nieuwe ring



Dit is de ring die ik kocht, Pinking of You... 
Een mooie zilverkleurige barokring met een grote roze roos van 2,2cm

Hij kost €9,99 en dat is inclusief verzendkosten! 
Dat is het leuke aan deze webshop, je betaalt géén verzendkosten...
Dus de prijs van de ring, dat is het enige wat je betaalt ^_^


De ringen worden verzonden in een mooi organza zakje, met daarin het doosje met de ring en een schattig visitekaartje ♥ Ook erg leuk dus om als cadeautje te versturen ^_^


Ik vind de grote roos echt prachtig, ik kan er naar blijven kijken! Het is ook van heel stevig materiaal, ik was bang dat de blaadje misschien zouden breken.... Maar dat is zeker niet het geval.


Hier kun je goed het barok detail van de ring zien, hij is heel mooi gedetailleerd. De ring is verstelbaar en van zeer soepel materiaal, waardoor hij voor dames met een kleine ringmaat als voor dames met een wat grotere ringmaat geschikt is. 

Je kunt de ring natuurlijk niet oneindig groter maken, voor mijn ringvinger is hij toch iets te klein helaas... Dus ik draag hem als pinkring. Ik denk dat de ring goed geschikt is voor dames met ringmaat 16 t/m 18, daarboven gaat hij te ver open staan en zit hij voor mijn gevoel niet lekker. 


Wat ik dan doe is een klein stukje pleister om de achterkant rollen, zodat je geen last heb van de puntjes in je vinger.. Want dat heb je als hij ietsje open staat ^_^ Dan heb je er écht geen last meer van! 

Meer informatie over Crazy Daizy



Crazy Daizy is voorgekomen vanuit een hobby door de vriendinnen Stèphanie en Dominique. Hun streven was het maken van niet alledaagse maar toch betaalbare ringen
Vanaf 7,99 euro heb je al een ware eyecatcher om je vinger en de verzending is gratis!

De materialen worden ingekocht in verschillende landen waaronder Amerika, China en Turkije. Daarna komen alle materialen bijeen in Haarlem waar ze gemaakt worden tot de ringen die nu in de shop te zien zijn. Op dit moment zijn er 7 lijnen.
  • Little Daizy’s - Ze lijken misschien schattig, maar onderschat ze niet!
  • Crazy Daizy’s - Magische ringen met een zee aan mogelijkheden!
  • Daizy’s Hearts – Ringen zoals je ze nog niet eerder gezien hebt!
  • Movie Stars - Kom mee in de wereld van de glitter en glamour!
  • Super Stars – Voor exclusiviteit, luxe en over de top ringen!
  • Crazy Colors - Elke kleur heeft een verhaal!
  • Crazy Cuteness - Just three words: cute, cuter, cutest!!

Een ander leuk weetje is dat er wordt gewerkt aan een super leuk mix & match systeem, waarbij het mogelijk is om jouw eigen unieke ring te ontwerpen. Je kunt dan kiezen uit verschillende ringen en bloemen in allerlei kleuren en vormen, ook kun je er nog een bedel bij uitkiezen... Klinkt toch super?!


Bij www.crazydaizy.nl kan je betalen via bankoverschrijving of PayPal en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen al thuis.

Welke ring zou jij wel graag willen hebben?
Wat vind je van mijn 'Pinking of You' ring?

15 opmerkingen:

  1. Wat een leuke ring! Ik had er inderdaad al vaker van gehoord en ik denk dat ik er snel eens eentje ga kopen! Super dat je een heel artikel aan deze webshop besteed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat zijn ze lief en zoet...ik wil er ook eentje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb Nightfall, een kleine paarse. Vind die webshop zo leuk! Kijk er geregeld even naar, zulke schattige ringen hebben ze. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt een hele mooie ring. Ik heb daar ook wat besteld. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat leuk! En wat issie super lekker zoet roze! ZOOOO mijn ding :D

    x0x0 Tess

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie ringen hebben ze en mooie ring die jij hebt gekozen! Zou denk ik dezelfde als jij hebt nemen oftewel de blauwe versie :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige ring en superleuke website, ik ga misschien ook wel wat bestellen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw!!
    Staat prachtig!!
    Misschien ook maar eens bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen