About me!


Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen en wat meer over mij wilt lezen ;-)
Op deze pagina zal ik wat meer vertellen over mijzelf, over Ilja... De persoon achter Beauty Polish.Ilja - Persoonlijk

Heel mijn leven woon ik al in Rotterdam, daar ben ik ook geboren. Ik ben geboren op 9 mei 1988, wat mij nu dus 22 jaartjes jong maakt :-) Samen met mijn moeder en 2 poezenbeesten woon ik in een flatje in Hoogvliet, dat is aan de rand van Rotterdam. Ook heb ik een heel lieve vriend die Joey heet, we zijn al bijna 9 jaar samen en willen graag volgend jaar samen gaan wonen!Ilja - School

Nadat ik mijn VMBO diploma had gehaald, ben ik een MBO opleiding tot onderwijsassistente gaan volgen. Na 3 jaar heb ik mijn diploma gehaald en ben ik gelijk doorgegaan naar de PABO in Rotterdam. Hier heb ik 2,5 jaar onderwijs gevolgd en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik ├ęcht geen juf wilde worden op een basisschool. Ik heb mijn propedeuse en 180 studiepunten behaald en ben gestopt met deze opleiding.


Ilja - Werk

Sinds februari 2010 ben ik begonnen als leidster in een peuterspeelzaal. Ik werk nu op peuterspeelzaal Kapoentje & de Guppies, wat heel erg leuk is! Ik werk met kinderen van 2 tot 4 jaar, zo leuk! Ik ben dus pedagogisch medewerkster. Momenteel werk ik maar 23 uur, omdat er gewoonweg niet meer uren beschikbaar zijn op de speelzalen, maar misschien gaat daar nog verandering in komen.

Ilja - Hobby's

Mijn grootste hobby is het schrijven van nieuwe artikelen voor Beauty Polish en al de dingen die daarbij komen kijken, zoals: Het fotograferen van producten en spelen met Photoshop, bekijken en shoppen van leuke nieuwe producten, het testen van producten en deze met jullie delen :-)

Naast het onderhouden van mijn blog doe ik heel graag leuke dingen met mijn vriend, familie en vriendinnetjes... Lekker een filmpje kijken, winkelen en leuke dagjes weg!

Ik kan ook uren bezig zijn met het lakken en versieren van mijn nagels, lekker met nail-art spulletjes spelen :-)

Ook heb ik af en toe van die creatieve buien en dan ga ik sieraden maken, scrapbooken of tekenen. Sieraden maken vind ik erg leuk om te doen, hieronder zie je een paar armbandjes die ik heb gemaakt...
Ik hoop dat jullie nu een beetje een idee hebben wie ik ben, het meisje achter Beauty Polish.
Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Twitter of  Bloglovin 
Verder kun je me altijd bereiken op i.seitzinger@gmail.com

Liefs Ilja

1 opmerking:

 1. super cool ik ben nina nu 12 jaar
  ik doe al heel lang iets met make-up vigagie enz.
  ik vind deze website te gek
  ik wil ook een website maken alleen ik probeer nog leuke dingen te vinden en tips om beter te worden!
  your de best#1
  xjes nina

  BeantwoordenVerwijderen