vrijdag 3 december 2010

Review: Make-up Studio ♥ 'Seal it' & 'Shiny Effects'


Deze week kreeg ik 2 hele leuke producten binnen van 'Het Cosmeticahuis', een hele mooie Nederlandse webshop. In hun digitale winkeltje verkopen ze merken als Make-up Studio, Dermalogica en Visign. 

Vandaag ga ik 2 producten van Make-up Studio laten zien, namelijk 'Seal it' & 'Shiny Effects'.
Make-up Studio is een merk dat erg geliefd is door visagisten, maar is tevens ook goed betaalbaar! Dat maakt het zo leuk... ^_^

Ik heb me weer een beetje laten gaan wat foto's betreft, dus bereid je voor op veel foto's





...Kijk snel verder...



Hier zie je een klein flesje, genaamd 'Seal it'... Leuk, maar wat is het nou?!
Het is een transparante vloeistof in een doorzichtig knijpflesje. Dit vloeibare goedje 'Sealt' als het ware je oogschaduw. Door je kwast nat te maken met 'Seal it', kun je vervolgens je losse oogschaduwpoeder maar ook compacte oogschaduw aanbrengen. De oogschaduw is nu intenser en blijft veel beter zitten.


Je ziet hier 1 druppel van 't spul. Je hebt ook echt niet veel nodig om je oogschaduw te 'sealen', ik gebruikte slechts 1 druppel per oog. Je doet dus een héle poos met zo'n flesje! 


Je kunt 'Seal it' natuurlijk ook op andere losse poeders gebruiken, niet alleen voor oogschaduws van Make-up Studio. Ik testte 'Seal it' ook op een Effect Powder van GOSH. 


Je ziet een flink verschil tussen de Effect Powder mét 'Seal it' en degene zonder. Het verbaasde met wel dat het verschil zó groot was! De oogschaduw is veel feller een meer aanwezig, het lijkt een soort van metallic te worden. 

Dit is natuurlijk ook super handig voor het maken van een mooie waterproof eyeliner. Zo kun je elk poeder of oogschaduw omtoveren tot strakke eyeliner, die goed blijft zitten ♥ 


Na flink met mijn hand over de swatches te hebben gewreven is de losse poeder, zonder 'Seal it' of zonder oogschaduwbasis zo goed als verdwenen. Maar de swatch mét 'Seal it' is nog helemaal mooi ^_^

* Wel moet je je kwasten na het gebruik van 'Seal it' wassen, want het droogt namelijk hard op. Haha het sealt gelijk je kwasten! Dit vind ik wel een minpuntje....


Hier zie je een ander product, namelijk een los oogschaduwpoeder 'Shiny Effects'. Ik heb hier de kleur 'Silver', een mooie zilvere kleur die overal wel mooi bij past.

Wat zegt Make-up Studio zelf over dit poeder:
Een prachtige losse glanspoeder. Kan direct op de huid worden aangebracht. Als poeder over de matte oogschaduw geeft de Shiny Effect Silver elke matte oogschaduw een schitterend glanseffect.




Het eerste wat opvalt is het handige doosje, met het kleine doseergaatje. Het dopje is zó gemaakt, dat het gaatje precies wordt afgesloten
Meestal zijn losse poeders erg vervelend in gebruik, doordat er een draaidopje op zit... en alles eruit valt bij gebruik!


Ik heb hier het zilveren poeder geswatched mét en zonder 'Seal it', hier zie je goed het verschil. Het poeder kan dus heel heftig worden aangebracht, maar ook heel subtiel.


Ik heb een simpele ooglook gemaakt met 3 producten. Silver 'Shiny Effect', Seal it en een zwart oogpotloodje. 
  • Bij nr.1 heb ik het zilveren oogschaduwpoeder los aangebracht, als heel subtiele highlighter
  • Bij nr.2 heb ik het 't zilveren poeder gemengd met een druppel 'Seal it' en dit over het gehele bewegende ooglid, mijn ooghoek en onder mijn wimperrand aangebracht.
  • nr.3 is gewoon een zwart oogpotloodje.




Meer informatie

De producten van Make-up Studio worden verkocht bij Het Cosmeticahuis, waar regelmatig leuke aanbiedingen zijn. Je kunt er betalen met IDeal, maar ook met PayPal. 
De verzendkosten zijn €2,95 maar op Twitter zie ik vaak kreten als 'Vandaag GEEN verzenkosten' voorbij komen ^_^

Prijzen

Het flesje 'Seal it' bevat 20ml product, waar je dus eeuwen mee kunt doen en kost €9,60.

De 'Shiny Effects' poeders bevatten 4gr aan product en kosten normaal €6,-, maar nu €5,20 per stuk. Je kunt natuurlijk ook een andere kleur nemen, er zijn maarliefst 29 kleuren verkrijgbaar!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze producten vinden, ik vind vooral 'Seal it' en erg handig product ♥

15 opmerkingen:

  1. Die seal it lijkt echt wel handig, M.A.C heeft ook zoiets dacht ik, ik heb het nog niet, maar wil het wel graag.

    Wel jammer dat je de borstels dan meteen moet uitwassen, want wat als je het product dan gebruikt als je op verplaatsing bent of in de auto..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Seal it wil ik wel graag hebben :) lijkt me erg handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke review! Lijken me hele fijne producten, maar vooral seal it ben ik erg benieuwd naar :) Er staat wel een foutje in je titel...:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat glanspoeder lijkt me wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow wat een enorm verschil met die seal! Echt super :D Ik gebruik helaas amper oogschaduw :P

    En die poeder, wat grappig dat die zo van kleur veranderd als je hem gebruikt met die sealer! Super :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb een concealer van Make up Studio... je kunt dit ook bij Backstage in Amsterdam kopen, en dan ook hun oogschaduw, kwasten etc.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die seal it wil ik ook. Wat een goed spul zeg.Ik ben er helemaal weg van.
    De looks zijn mooi gedaan.
    Leuk hoor.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gotta have seal it! Die gaat op me verlanglijstje voor kerst;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als ik het goed begrijp, zou je de Seal it kunnen gebruiken als oogschaduwbasis?

    BeantwoordenVerwijderen