maandag 18 oktober 2010

Hema kwasten + make-up schap

Toen ik vorige week gezellig aan het winkelen was in Hellevoetsluis zag ik dat de Hema een heel vernieuwd schap heeft voor de make-up! Ik moet zeggen dat ik het veel mooier vind geworden :-) Alles is heel overzichtelijk, netjes ingedeeld en verlicht. Ik vind het wat luxer ogen, GO Hema!


Zoals je misschien al eerder hebt gelezen, gebruik ik heel veel kwasten van mijn Zoeva Bamboo set. Hema verkoopt echter ook een heleboel kwasten, waarvan ik er ook een aantal gebruik of heb gebruikt. 

Niet iedereen kan/wil veel geld besteden aan kwasten of kunnen niet via internet bestellen, maar willen toch graag goede kwasten gebruiken. Dan zou ik de 4 kwasten die je hieronder ziet écht eens proberen.
Dit zijn de kwasten waar ik zelf prima tevreden over ben en regelmatig gebruik.

In het vernieuwde schap staan tegenwoordig ook fel gekleurde kwasten.
Bij een aantal kwasten kun je kiezen tussen 4 kleurtjes: blauw, paars, roze & zwart!

1. De foundation kwast: Deze is erg zacht en kost €3,- Hij is goed vol en laat geen strepen achter deze kwast  heeft synthetische haartjes. Ik heb deze weggegeven omdat er ook een foundationkwast in mijn Zoeva set zat. Ik was prima tevreden over deze kwast.

2. De eyeliner kwast: Deze gebruik ik nog steeds van de Hema, deze is heel prettig in gebruik! Hij is stevig en je kunt er heel strakke lijnen mee trekken. Deze kost €2,50 en heeft ook synthetische haartjes.

3. De Blending kwast: Deze kwast is echt heel fijn, het is een prima budget blending kwast voor maar €2,50. De haartjes zijn natuurlijk en heel zacht, ze prikken niet in je crease ;-)

4. De oogschaduw kwast: Als laatste een kwast die ik elke dag gebruik, namelijk de gewone oogschaduw kwast. Deze is van prima kwaliteit en is heerlijk zacht, hij is lekker vol en precies de goede maat. Hij ligt gewoon lekker in de hand! Deze is ook van natuurlijk haar en kost ook zo'n €2,50.

Al deze kwasten zijn ook van prima kwaliteit, ik heb ze regelmatig gewassen en ze verliezen heel weinig tot géén haar, wat heel fijn is!

Verder heb ik de grote bruine poederkwast gehad en de blusherkwast, dit is wat mij betreft een absolute NO GO!
 Deze zijn zo verschrikkelijk hard en stekelig dat je gewoon gaatjes prikt in je blusher en je gezicht!

Welke kwasten gebruik jij?
&
Welke kwasten raad jij mij aan?

18 opmerkingen:

  1. Ik vind het nieuwe schap bij de hema veel beter ogen inderdaad! Ziet er was luxer uit. Ik gebruik nu kwasten van Sephora en een merk wat ze bij Ochelle verkopen. Deze zijn inderdaad niet goedkoop maar werken goed! De kwasten van de Hema zijn leuk voor erbij denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de blending kwast zooo fijn!
    Het is ook de enigste die ik heb haha maar die is wel heel erg dijn die zou ik echt kopen als ik jouw was!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Tara: Ja hij is heel erg fijn, ik hem hem zelf ook ;-) Dit zijn de 4 kwasten die ik zelf heb/heb gebruikt...

    Liefs Ilja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben er van de week ook even geweest en het ziet er inderdaad veel beter uit zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de kwasten van de hema best van goeie kwaliteit. Nu heb ik zelf een kwastenset van zoeva 40 delig maar daarvoor gebruikte ik altijd die van de hema. De kwasten zijn gewoon goed. Maakt niet eens zoveel uit welke je kiest. Liefs, xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik heb er ook al eens tussen gesnuffelt en de foundation kwast en blending brush zijn best fijn! goede budget alternatieven

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik moet het meer hebben van welke raden mensen mij aan =P Ik heb de paarse foundation kwast, maar verder gebruik ik eigenlijk gewoon nog spons dingetjes :$ ik kan zo slecht met een bledingkwast werken. Of de kwast waarvan ik denk dat het een bledingskwast is, is het niet..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik had het nieuwe schap al gezien, maar wist nog niet hoe de kwasten waren.

    Thanks voor je review!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. jaa zag ik laatst ook! ziet er echt beter uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schilderskwasten die zijn GE-WEl-DIG!! Ik heb ze nog niet zo lang geleden aangeschaft. Ze kunnen zo door voor make up kwasten :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik gebruik zelf alleen de blendingkwast van de Hema veel :) Vond die met die nieuwe kleurtjes wel tof eruit zien maar heb ze al in 't zwart

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Bedankt voor de review =) Ze zien er best ok uit ja :) En het oogt wat netter nu inderdaad :D

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De blush kwast van de hema vind ik juist fijn:) Alleen sinds ik die grote poederkwast ook ben gaan wassen is hij erg hard geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jup bij mij hebben ze in 1 winkelcentrum ook het nieuwe schap. vele malen beter!

    Ik raad je de blendingbrush en de oogschaduwkwast aan. Ook de oogschaduwbasis, al werkt die niet bij iedereen. Hele fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik kom redelijk vaak in de hema voor make-up producten :) x

    nadia-segers@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. zo fijn dat er geen beesies voor zijn gepest!

    BeantwoordenVerwijderen