maandag 20 september 2010

Review: Lush – Baby faceZoals beloofd heb ik een review gemaakt van ‘baby face’, een heel fijn product van de Lush. Bij de opening van de nieuwe Lushwinkel in Rotterdam heb ik allemaal lekkere spulletjes gekocht, waaronder dit gezichtje…


Toen ik dit gezichtje voor het eerst zag, dacht ik dat het een zeepje was. Het is echter een heel zachte boter die ervoor zorgt dat je make-up op een fijne manier van je gezicht af gaat en je huid heerlijk zacht achterlaat ‘als baby billetjes’!

Wat zegt Lush over dit product?


Wat moet je ermee doen?

Om te beginnen heb ik mijn handen gewassen, zodat de boterbar niet meteen onder de bacteriën zit ;-). Daarna wrijf ik hem warm tussen mijn handen, zodat deze onder een laagje van het product zitten.


Dan wrijf ik het over héél mijn gezicht, en besteedt extra aandacht aan mijn ogen. Ik had op deze foto de nieuwe mascara van Chanel op en deze glijdt gewoon van mijn wimpers af! Ik heb best gevoelige ogen, maar dit prikt absoluut niet… Heel fijn!


Wrijf de boter goed, met ronddraaiende bewegingen, in je huid. Als je dat hebt gedaan is het tijd om het eraf te wassen met een washandje met warm water. Op het washandje zit nu al je make-up, bij mij zag je heel goed alle foundation en mascara zitten *bah!*


Alle make-up is nu van mijn gezicht en ik voel heel erg zacht aan! Ik was eigenlijk bang dat er een vette laag achter zou blijven op mijn huid, maar dit is helemaal niet zo. Ook was ik bang dat er een waas over mijn ogen zou komen, door de vette boter… Dit was ook niet zo! Gelukkig J

Verdere informatie over Baby face

Baby face is te koop bij alle Lush winkels en kost €7,45 voor een gezichtje van 35 gram. Wel heb ik vernomen dat Baby face uit de schappen gaat verdwijnen, maar dat er wel iets soortgelijks voor terug komt.
Voor meer informatie over lush, klik hier :-)

+ Punten

+ Je gebruikt elke keer maar een heel dun laagje, dus ik denk dat je er erg lang mee doet.
+ Je hoeft geen 3 verschillende producten te gebruiken (zoals: oogreiniging, reinigingsmelk & reinigingslotion)
+ Dit bespaart een hoop watjes!
+ Je wordt er echt super super zacht van…
+ Het prikt niet in je ogen, wat heel veel reinigers wel doen! (ik kan zelf alleen tegen de olie remover pads van het Kruidvat)
+ Lush is dierproefvrij
+ En je handen zijn ook gelijk zacht :-)

- Punten

- Lushwinkels zijn beperkt in Nederland, er zit niet op elke hoek van de straat een Lush *helaas!*
- De prijs lijkt misschien wat veel voor zo’n klein gezichtje (maar je vervangt er wel 3 andere producten en een heleboel watjes mee!)
- Hij gaat uit de vaste collectie
- Je moet er wel even een bakje of zakje of iets omheen doen, anders droogt hij uit ;-)

Lijkt het jullie wat?
Ken jij het product al & wat vind je ervan?


6 opmerkingen:

 1. Lijkt me fijn! Jammer dat het toch redelijk duur is, hoe lang denk je dat je ermee zou doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dit lijkt me wel wat! De watjes vliegen erdoorheen bij mij, dus het lijkt me dat dit wat dat betreft een stuk efficiënter is. Hoe lang denk je dat je hiermee doet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet nu nog niet precies hoelang je ermee gaat doen, want dit is mijn eerste babyface :-) Ik denk toch wel een aardig poosje, aangezien je écht maar een dun laagje nodig hebt. Je wrijft een laagje op je handen en dit is voldoende voor heel je gezicht.

  Liefs Ilja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AAAAHH, wat schattig. Ik ben er echt wel weg van. Leuke review. Heel handig. Ik wist nog niet dat dit bestond. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh ik heb hem vandaag weer gebruikt, zo lekker zacht :-) haha! xx Ilja

  BeantwoordenVerwijderen