zaterdag 4 september 2010

Review: Essence gel eyeliner *Denim Wanted!*


Essence komt in september, net als Catrice, met een nieuwe trend collection. Deze collectie draagt de naam Denim Wanted! en is geinspireerd op Jeans :-)  Toen ik vandaag de bij de Kruidvat was, heb ik deze gel eyeliner meegenomen in de kleur 01 Vintage Style. 
De eyeliner kost € 2,49 en er zit oog nog een klein kwastje bij. De eyeliner zit in een plastic doosje, waarin het glazen potje zit, inclusief kwastje. Ik vind de verpakking erg leuk, deze ziet er niet goedkoop uit! Daar en tegen vind ik de oogschaduw niet erg mooi verpakt, deze zitten in een kartonnen doosje met een jeans print.



De hele collectie
Duo eye shadow in de kleuren 01 Forever mine, 02 My boyfriend’s jeans en 03 I love my jeans . Deze oogschaduw duo’s  kosten €2.49 .

Gel eyeliner met kwastje in de kleuren 01 Vintage style en 02 Five-pocket grey. De gelliner inclusief kwastje kost €2.49. 

Glitter eye pencil in de kleur denimblauw, dit oogpotlood kost €1.29 

Lipgloss in de kleuren 01 High waist pink en 02 I like your shorts, deze lipglosses kosten €1.79 per stuk.

Nagellak in de kleuren 01 High waist pink, 02 I love my jeans, 03 My boyfriend’s jeans, 04 Forever mine en 05 Five-pocket grey. Voor een flesje nagellak betaal je €1.79

Als extraatje worden er bij deze collectie enkele accessoires verkocht. De grijze denim armband kost €1.49 en de patches verkrijgbaar in twee verschillende varianten kosten €1,99 .

De eyeliner is makkelijk uit het potje te krijgen en smeert soepel. Het is wel een dikkige substantie, waardoor je wel even voorzichtig moet zijn als je een dun lijntje wilt trekken. Het is een goed gepigmenteerde eyeliner die zeer goed blijft zitten (hij zit nu nog op mijn hand, sinds vanmorgen!) 

* Tip *  gebruik onder de eyeliner wel een oogschaduw basis of poeder de liner af, anders geeft hij af tegen de bovenkant je ogen *Not a pretty picture* 




Ik heb de eyeliner op 2 manieren aangebracht.

1. Als lijntje, waar deze voor bedoelt is. 
2. In mijn buitenste ooghoek als donkere kleur, met een lichte oogschaduw eroverheen (the body shop eye shimmer 08)



Essence Denim Wanted is in de maanden september en oktober 2010 verkrijgbaar bij Kruidvat.
Wat zou jij graag willen hebben van de Denim Wanted collectie?

-x- Ilja

5 opmerkingen:

  1. Hee, leuke blog heb je! Je bent pas net begonnen maar ik vind hem nu al leuk :D

    De nagellak van deze collectie vind ik er erg mooi uitzien! Die wil ik wel!

    Ik hoop dat je blijft schrijven op je blog, ik ben al fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wil heel graag deze gel liner! Heb 'm nog niet gezien, maar zodra hij er ligt ga ik 'm we; kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Marjolein, hij is erg fijn voor dat kleine prijsje! Ik heb hem vandaag in mijn buitenste ooghoek als donkere kleur, en hij zit er nu *12 uur later* nog prima op :-)

    @ Anoniem, dank je wel! Ik ben ook dol op de lakjes van deze China Glaze collectie... Als ik wat meer bezoekers heb over een poosje *hoop ik* zal ik eens een winactie doen met een mooi lakje :-)

    -x- Ilja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik wil zelf ook de gel liner proberen was al van plan om er 1 via enchantra te bestellen maar deze is net iets goedkoper zodra hij hier ook te koop is ga ik hem kopen.
    De lakjes wil ik waarschijnlijk ook nog wel proberen.

    Leuke blog heb je ik zal je blijven volgen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dank je wel priscella :-) Ik heb de gelliners van Enchantra nog niet geprobeerd. Deze van Essence is wel fijn, hij blijft goed zitten heel de dag !

    -x- Ilja, leuk dat je me blijft volgen!

    BeantwoordenVerwijderen