maandag 13 september 2010

The Body Shop - Coral Blush


Gisteren zagen jullie al de ‘Baked to last’ collectie van The Body Shop = TBS. Van deze collectie heb ik zelf 1 blusher gekocht en dat is de 02 Coral. Dit is een prachtige gebakken blush met heel veel piepkleine glittertjes.

De blush zit in een doorzichtig plastic doosje met het TBS logo bovenop. De blush zelf is 5 gram en heeft een bolle bovenkant, wat ik zelf wel mooi vind. Deze blusher kost € 15,- en is te koop bij TBS. Zelf heb ik er € 10,50 voor betaald, omdat ik destijds nog de 30% kortingsbon had :-)

De blush is verdeeld in 2 kleurtjes, een perzikachtige kleur en de koraalachtige kleur. De kleurtjes zijn zowel gemixt áls gescheiden erg mooi. Je kunt ervoor kiezen om alleen de koraal kleur als blusher te gebruiken en de perzikkleur als highlighter of je haalt je kwast over beide kleuren heen om de kleuren te mengen. Beide hebben een mooi resultaat, zie de foto’s hieronder.
Toen ik een afgelopen weekend bij iemand ging logeren, was ik mijn oogschaduw compleet vergeten! Wel had ik mijn nieuwe Coral blusher van TBS bij mij… Dus toen dacht ik ‘waarom ook niet!’  Ik heb een simpele zachte ooglook kunnen creëren met deze blusher en was eigenlijk best tevreden met het resultaat. Nu weet ik wel dat blushers gemaakt voor op je wangen, omdat je ogen toch wat gevoeliger zijn. Maar deze blusher heeft geen grove glitters of los poeder, dus dit ging prima :-)


+ punten:
+ De kleur komt gemakkelijk van het bolletje af, maar is ook niet te poederig. 


+ De blush bevat 2 kleuren, nu kun je lekker kiezen welke kleur je wilt.
+ Hij is ook te gebruiken als oogschaduw, dus wil je niet veel meenemen dient deze als blusher, highlighter en oogschaduw :-) 
+ De producten van TBS zijn diefproefvrij, erg fijn!


- punten:
- Ik heb deze blush gekocht met 30% korting, maar de normale prijs van € 15,- euro is niet écht goedkoop.

Gebruik jij wel eens een make-up product voor een ander doeleinde?

-x- Ilja

5 opmerkingen:

  1. Als ik mijn nagels in een neutrale kleur heb gelakt, dan maak ik allerlei figuurtjes eroverheen met eyeliner. Dan fixeer ik het met topcoat, blijft heel goed zitten!

    Oja enne ik gebruik labello om mijn wenkbrauwen in vorm te houden, voor als je wenkbrauwen alle kanten op staan hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie blush! Leuk dat je 'm in verschillende kleuren kunt mengen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw ik vind hem echt heeel erg mooi! Samen vind ik hem eigenlijk het mooiste!
    Soms gebruik ik ook wel eens mijn blush als oogschaduw!
    Liefs Patricia

    BeantwoordenVerwijderen